This site uses cookies for analytics and personalized content. By continuing to browse this site, you agree to this use. Learn more
6 Pages123>>Next
Rank: Driver's Permit
 3 users liked this post.
#1 Posted : Wednesday, October 4, 2017 1:28:42 PM(UTC)
Hi! So I pre-ordered the digital Xbox One version of the game, and so far so good.

Today wanted to play some more, it said it had an update. I did it, and now the game won't even launch. Just opens the picture from the "cover" (the beautifull Porsche 911 GT2 RS) and exits to xbox main screen. If I try and close the game, nothing shows up, meaning it's closed already.


Any fix for this?
Rank: On the Podium
#2 Posted : Wednesday, October 4, 2017 2:11:34 PM(UTC)
Originally Posted by: karduh PT Go to Quoted Post
Hi! So I pre-ordered the digital Xbox One version of the game, and so far so good.

Today wanted to play some more, it said it had an update. I did it, and now the game won't even launch. Just opens the picture from the "cover" (the beautifull Porsche 911 GT2 RS) and exits to xbox main screen. If I try and close the game, nothing shows up, meaning it's closed already.


Any fix for this?


Have you tried hard resetting/ cold booting your console properly yet including pulling the power plug from the wall
Rank: Driver's Permit
#3 Posted : Wednesday, October 4, 2017 2:40:36 PM(UTC)
Originally Posted by: talby71 Go to Quoted Post
Originally Posted by: karduh PT Go to Quoted Post
Hi! So I pre-ordered the digital Xbox One version of the game, and so far so good.

Today wanted to play some more, it said it had an update. I did it, and now the game won't even launch. Just opens the picture from the "cover" (the beautifull Porsche 911 GT2 RS) and exits to xbox main screen. If I try and close the game, nothing shows up, meaning it's closed already.


Any fix for this?


Have you tried hard resetting/ cold booting your console properly yet including pulling the power plug from the wall


Yes I did. Decided to delete the game and try reinstall. Will see
Rank: Driver's Permit
#4 Posted : Thursday, October 5, 2017 2:53:32 PM(UTC)
Yup, today I came home to play some Forza and it does exactly this. Splash screen shows up and then goes back to xbox home. Until yesterday night it was working just fine. Seems like some update has been installed during the day. Anyone know how to fix this? I have already reset my xbox one and so...
Rank: Driver's License
#5 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:00:13 PM(UTC)
Having same issue. Did you resolve it?
Rank: Driver's Permit
#6 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:11:37 PM(UTC)
I am having the same problem. I have tried all the tricks minus deleting the game. But I would rather not go there. As it takes like 2 days to download for me.
Rank: Driver's Permit
#7 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:13:12 PM(UTC)
I am also having the same issue today. Worked fine the last two days.
Rank: A-Class Racing License
#8 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:15:46 PM(UTC)
Same issue here today. Worked fine the last two days.

My ride: 2011 Camaro SS/RS My FH2 Gallery
Rank: Driver's Permit
#9 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:16:10 PM(UTC)
I am having this problem as well. Game will not start up.
Rank: Driver's Permit
#10 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:22:37 PM(UTC)
wow I got digital Xbox One version of the game, play just fine now it won't play at all........:(
Rank: Driver's Permit
#11 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:23:23 PM(UTC)
Having same problem
Rank: Driver's Permit
 1 user liked this post.
#12 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:23:34 PM(UTC)
Same today for me. Been working fine. Anyone find a fix?
Rank: Driver's Permit
 1 user liked this post.
#13 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:25:15 PM(UTC)
Same issue for me. Preloaded the game but it wouldn't launch. Tried everything including copying it from the external HDD to the internal, but nothing worked. Finally deleted it and reinstalled it, then it worked fine. two days later, the same thing is happening. Been playing it on PC since last Friday with no issues what so ever. I don't want to keep deleting and re downloading it. All other games on the xbox launch just fine. This is getting really annoying.
Rank: Driver's Permit
#14 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:25:34 PM(UTC)
Same here... Worked fine for 2 days, now it crashes to the XB1 home screen every time I try to start the game. Working just fine for a friend of mine. Bleh...
Rank: Driver's License
#15 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:26:02 PM(UTC)
Looks like this is a recent issue we're all having suddenly
Rank: Driver's Permit
 1 user liked this post.
#16 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:27:20 PM(UTC)
This is horse ****
Rank: Driver's Permit
#17 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:27:55 PM(UTC)
I can't get mine to start either.
Rank: Driver's Permit
#18 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:28:07 PM(UTC)
same here was working now it won't boot just starts and crashes back to home screen with no error message
Rank: Driver's Permit
#19 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:29:01 PM(UTC)
Me and 2 friends are having the problem too.
Rank: Driver's Permit
#20 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:29:26 PM(UTC)
same problem have done every way possible to reset, but always crashes no matter what i do
Rank: Driver's Permit
#21 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:29:27 PM(UTC)
Hopefully T10 or MS will get this fixed soon. Irritating to spend a hundred dollars on a game, and not be able to play it. Good thing I had a gift card to purchase it.
Rank: Driver's Permit
#22 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:29:37 PM(UTC)
Same here, kicks me back to home screen
Rank: Driver's Permit
#23 Posted : Thursday, October 5, 2017 3:32:55 PM(UTC)
Same problem here...shows the splash screen than go back to home screen. Installed and played the game early today, and now this.
Rank: Driver's Permit
#24 Posted : Thursday, October 5, 2017 5:15:08 PM(UTC)
yep having the same problem
Rank: A-Class Racing License
#25 Posted : Thursday, October 5, 2017 5:26:05 PM(UTC)
Same here. That 2-star rating this game has on Amazon seems to be well-earned.
6 Pages123>>Next

Notification

Icon
Error