Rank: Driver's Permit
 4 users liked this post.
#1 Posted : Monday, February 15, 2021 11:41:25 AM(UTC)
Why is it taking 10 or more minutes between races to load. I finished one freeroam and literally sat staring at the scoreboard for 12 minutes before it began loading up the next race. It has been 3 days of this
Rank: B-Class Racing License
 2 users liked this post.
#2 Posted : Monday, February 15, 2021 2:00:54 PM(UTC)
At least you can get into something multiplayer; my game no longer bothers responding to any attempt at joining any online adventure, Trial, or otherwise.
Every train needs a caboose, right?
Rank: B-Class Racing License
 2 users liked this post.
#3 Posted : Monday, February 15, 2021 4:19:27 PM(UTC)
(Sorry, forgot to include that this is as of the most recent series update; everything was fine prior to it's download, including playtime during the hours just before the series going live.)
Every train needs a caboose, right?
Rank: Driver's Permit
#4 Posted : Monday, February 15, 2021 11:48:49 PM(UTC)
This game company does not have preliminary inspection before the update. And the company is unaware of the current problems.
Rank: D-Class Racing License
#5 Posted : Tuesday, February 16, 2021 1:32:24 AM(UTC)
PC/XBoxOne/XboxSeries S|X ???

Seasonal MPStuff (Trial/PGG) was fine here on SeriesX
Only issue was the monthly adventure where everyone was disconnected and game showed only 2 ppl in endscreen after 15secs


unranked seems to work here too
there is some delay if new users are added between freeroamrush and race but not minutes

Edited by user Tuesday, February 16, 2021 2:27:06 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Rank: B-Class Racing License
#6 Posted : Tuesday, February 16, 2021 10:13:29 PM(UTC)
For me, I'm on an Xbox One X. My multiplayer HAD been effectively been murdered, but now suddenly I was able to join a FFA, though experiencing the same ridiculous wait times between some (but not all) races -― I'd estimate just under half, thouh it was only a few championships

Every train needs a caboose, right?

Notification

Icon
Error