Rank: R-Class Racing License
 2 users liked this post.
#1 Posted : Tuesday, December 18, 2018 3:12:53 PM(UTC)
Why is it running like it's on a 56k modem. Takes at least 2 minutes to load active topics. It has done this in the past off and on but its been like a week and it is getting worse. Pls fix. Pls at least have a look at the web server. Thank you. Anyone else having this issue? I got faster internet today for a different reason and it is still the same problems.

Edited by user Tuesday, December 18, 2018 3:16:15 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Rank: R-Class Racing License
#2 Posted : Tuesday, December 18, 2018 8:14:51 PM(UTC)
No one has this issue? If it is running fine let me know and I will check things on my end, but I have no problems browsing the web in general.
Rank: C-Class Racing License
#3 Posted : Friday, December 21, 2018 7:47:06 AM(UTC)
It's been slow for me (in comparision to other websites) for a long time. Not as bad as what you seem to be experiencing though.
Rank: B-Class Racing License
#4 Posted : Monday, January 14, 2019 2:40:05 PM(UTC)
It regularly takes me 5+ seconds on 150Mb download (18.4MB per second). Sometimes 10-20 seconds, sometimes it fails completely. Most sites load in 3 seconds max, and they load something other than pure white blank before all of the elements appear. Most forums load in 1 to 2 seconds. Steam, Beam.NG, LFS, KSP, etc. All crisp and quick.
Rank: B-Class Racing License
#5 Posted : Monday, January 14, 2019 3:40:42 PM(UTC)
31 seconds to load "My topics".
Rank: C-Class Racing License
#6 Posted : Thursday, January 24, 2019 1:21:56 AM(UTC)
It generally takes a minute for me to load any forum page or the gallery.
Rank: B-Class Racing License
#7 Posted : Thursday, January 24, 2019 1:48:25 AM(UTC)
2 livestreams ago, I couldn't access any pages for hours due to high traffic.
Rank: Driver's License
#8 Posted : Sunday, April 28, 2019 1:03:22 PM(UTC)
I thought I was the only one...but these forms are extremely slow... And has been for me since I joined.
Something needs to be done!!!
Rank: B-Class Racing License
#9 Posted : Sunday, May 12, 2019 1:11:11 AM(UTC)
Still slow
Rank: Driver's Permit
#10 Posted : Wednesday, May 15, 2019 6:12:30 PM(UTC)
Forum is slower than trying to use TOR browser on dial-up (okay, that's an exaggeration, but still its pretty bad).
Rank: D-Class Racing License
#11 Posted : Wednesday, May 29, 2019 5:32:44 PM(UTC)
Yup, always slow. My current connection is a 50/20 and going into a new section (like this one to see if there were complaints about its speed), took longer than is reasonable, it's glacial. Also, the trending topics scroller hasn't been updated in 1000 years, not that I ever look at it.

The Forza series is one of MS premo banner games and the forums here don't reflect that importance super well at time with the slowness etc..

Notification

Icon
Error