Hard Textur missing on tracks looks like glowing poygons PC Version (pictures)

pic 1
pic 2
pic 3

Radeon Softwareversion - 17.10.3
Radeon Software Edition - Crimson ReLive
Grafik-Chipsatz - Radeon RX Vega64
Größe des High Bandwidth-Cache - 8176 MB
Art des High Bandwidth-Cache - HBM2
Systemtaktrate - 1630 MHz
Windows-Version - Windows 10 (64 bit)
Systemspeicher - 32 GB
CPU-Typ - AMD Ryzen Threadripper 1900X 8-Core Processor

relinked the pictures shoud work now

“Thats a feature” - Turn10

But really either try updating graphics drivers or lower your graphical settings to see if you can eliminate it.

I’m having the same problems here with a Vega 56. In my case, the glowing textures usually pop up near each track’s starting line.

Here’s a couple clips of the glitch occurring in Lime Rock.

As reference, my current graphics settings are Dynamic (or whatever the “Adaptive” setting is called") for all except for Performance Target, which I’ve set to Unlocked. I’m currently playing on a 1080p 144hz Freesync monitor with Freesync on, if that helps any.

Regarding drivers: 17.10.3 is the current version. I’ve used DDU and reinstalled drivers to no effect. It may be worth looking into downgrading the drivers, maybe to the FM7 release driver, if the new drivers are the problem.

System specs (from AMD Settings):

Radeon Software Version - 17.10.3
Radeon Software Edition - Crimson ReLive
Graphics Chipset - Radeon RX Vega
High Bandwidth Cache Size - 8176 MB
High Bandwidth Cache Type - HBM2
Core Clock - 1590 MHz
Windows Version - Windows 10 (64 bit)
System Memory - 8 GB
CPU Type - AMD Ryzen 5 1600 Six-Core Processor

1 Like

The problem is still there and i have the newest driver. with the lowest settings the problem is still there